de Roef
Corona protocol de Roef

Algemene hygiëne regels

- Alle regels van de Rijksoverheid, RIVM en de Veiligheidsregio zijn van toepassing; middels borden, plakstrips etc. worden de klanten hieraan herinnerd cq. geleid.

- Het personeel draagt handschoenen en indien noodzakelijk een mondkapje.

- Het PIN-apparaat en de kassa worden na ieder gebruik gedesinfecteerd met een alcoholdoekje.

- De toiletten zijn normaal toegankelijk: ook hier geldt de 1,5m regel. Voor mindervaliden bevindt zich aan de buitenkant van het gebouw een Miva-toilet; de sleutel is verkrijgbaar aan de bar.

- In de toiletten staan middelen om de ruimte na gebruik te desinfecteren.

- Bij de hoofdingang en in de gang naar de toiletten staan middelen om de deurgrepen te desinfecteren. Deze zijn ook verspreid in het restaurant aanwezig.

- Bij wisseling van tafelbezetting wordt het meubilair ontsmet.

Mocht u zaken opvallen die verbetering van de hygiëne en of veiligheid bewerkstelligen, schroom niet en laat het ons weten !

Restaurant binnen

- Uitsluitend mondeling of via telefoon 06 10673014 kan een tafel voor het restaurant gereserveerd worden.

- Bij iedere klant vindt een risicocheck plaats bij binnenkomst. Dit vindt plaats bij het meldpunt aan de bar door een personeelslid.

- De klant wordt vervolgens naar zijn tafel verwezen. Dineren vindt plaats in 2 shiften:
   de eerste van 17.00u tot 18.45u en de tweede van 19.00u tot 21.00u.

- Er is een vaste tafel/stoelopstelling. Indien een andere opstelling gewenst wordt door de klant, wordt dit uitsluitend in overleg met het personeel gerealiseerd; zij zijn eindverantwoordelijk.

- Samen eten aan 1 tafel met meer dan 2 personen kan, indien deze tot 1 huishouden behoren; verder dient de 1,5m afstand te allen tijde tussen personen uit verschillende huishoudens gewaarborgd te zijn. Tweetallen vormen hierop een uitzondering.