Tewaterlating 2021Tewaterlating 2021

De tewaterlating dit voorjaar komt al weer met rasse schreden op ons af. De bergingscommissie heeft zich het hoofd gebogen op welke wijze we, gegeven de huidige Corona-maatregelen van de overheid, de tewaterlating toch in het weekend van 17 en 18 april verantwoord kunnen laten plaatsvinden. Met onderstaande maatregelen denken wij de tewaterlating op verantwoorde wijze te kunnen volbrengen:

  • de bergingsploeg wordt op een zo klein mogelijke bezetting gehouden.
  • er zijn geen rubberboten voorhanden, iedereen moet op eigen kracht naar de box varen. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn, zorg dan voor een vervanger, die de boot naar de box kan brengen. Lukt dat ook niet, neem dan van tevoren contact op met de havenmeester.
  • er is een vast schema (onderstaand) gemaakt welke boot in welk uur te water gaat. Het schema gaat er vanuit dat alles vlot en zonder oponthoud verloopt, maar het is geen exacte wetenschap. Zorg er dus voor dat u op tijd aanwezig bent. Mocht het schema ernstig uitlopen, dan is zaterdag 24 april de uitloopdag.
  • Eigenaren wordt gevraagd zoveel mogelijk bij de boot te blijven en niet naar voren te komen als ze nog niet aan de beurt zijn. Houdt bij het wachten tenminste 1,5 meter afstand van elkaar
  • Opstappen op de boot gaat via de steiger aan de noordzijde van de kraan.

klik hier voor de schema tewaterlating boten

Zodra de instructies van de overheid wijzigen zullen we de daaruit voortvloeiende consequenties natuurlijk bespreken en communiceren. Wij hopen op ieders medewerking, onderlinge solidariteit en respectering van de Corona-regels. Alleen dan kunnen we in april allemaal weer van de boot genieten!