Wedstrijdteam in een nieuw jasje
 

Gertjan Keuris reikt nieuwe jassen uit!

Wat een mooi weer was het afgelopen maandag! 15 tot 18 knts wind zonnetje erbij, niet te koud. Een perfecte dag voor het Splash Wedstrijd team van de ARZV.

Hoewel de eerste wedstijden van het jaar zijn afgelast wordt er toch hard gewerkt om de vaardigheden op peil te houden voor als het weer voor het eggie mag.

Rond de klok van 9.00 meld een ieder zich op de haven om zijn (m/v) boot in orde te maken. Traditie getrouw is er een die 9.00 uur wat ruimer neemt...

Na de voorbespreking neemt trainer Ole de jongelui mee het water op. Om niet meer terug te keren voor het eind van de middag.

De training ging het hele meer over. Vanuit de ARZV naar Uitgeest en terug en ondertussen allerhande oefeningen, startjes en wedstrijdjes.

Na een geslaagde training en het opruimen van de boten wordt het geleerde geëvalueerd. Ook Gertjan Keuris is hierbij... en de andere leden van het bestuur.

Om het wedstrijdteam en de ARZV tijdens de landelijke wedstrijden een goede  uitstraling te geven zijn er mooie jassen gemaakt. Wie kan deze beter uitreiken dan onze voorzitter? Trots worden deze aangetrokken voor de foto shoot kiss

Dit komt de prestaties vast ten goede!