Agenda 2022Agenda 2022

Op de agenda staan allemaal leuke zeilwedstrijdjes en andere activiteiten waaraan jullie (optimist en splash zeilers) dit zeilseizoen aan kunnen meedoen. Het is veel nieuwe informatie dus hieronder leggen we kort uit wat de bedoeling is van ieder evenement. 

Combi Haarlem

Laagdrempelige en gezellige zeilwedstrijd voor verschillende klassen met veel begeleiding vanuit de instructeurs en/of coaches van de vereniging. Dit is een mooi evenement om kennis te maken met het wedstrijdzeilen. Dit vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 juni op de mooie Nel in Haarlem. Lekker in de buurt dus kom allemaal, het is leuk om zeilers te ontmoeten van andere verenigingen. Je kunt met je eigen bootje varen of er eentje lenen van de vereniging (Optimist). Voor meer informatie over tijden ed kun je terecht op de volgende site Combizeilen

LET OP: Inschrijven voor 1 juni, daarna worden de kosten met €15,- verhoogd

Zeilchallenge

Nog een evenement waarbij je op een laagdrempelige wijze kunt kennismaken met het wedstrijdzeilen is op zaterdag 25 juni. Dan organiseren we samen met nog 4 verenigingen rondom het Alkmaardermeer een onderling wedstrijdje. Dit keer wordt het georganiseerd vanuit de ARZV. Hoe in te schrijven volgt begin juni maar je kunt alvast bij je instructeur aangeven dat je mee wilt doen.   

Alkmaar open

De Alkmaar Open is een evenement waar veel verschillende klassen aan mee kunnen doen. Je kunt je opgeven voor alleen zondag 21 augustus of voor het hele weekend. Het Comité Alkmaardermeer organiseert deze wedstrijd dus je kunt je daar opgeven. 

Jubileum wedstrijden 

Op zondag 11 september kun je nog een keer meedoen aan onderlinge wedstrijden bij de ARZV. De ARZV bestaat dan 75 jaar. Over hoe en wat volgt later meer informatie. 

Slotdag

Dan sluiten we het seizoen af met een slotdag. Alle jeugdzeilers komen op zondag 18 september zeilen, een aantal doen dan een 'examen', we lunchen samen, poetsen de bootjes en krijgen een diploma uitgereikt. Dan zijn we alweer klaar met het seizoen, net op tijd voordat het schaatsseizoen weer begint ;-)