Op het terrein van de haven zijn verschillende accomodaties voor diverse activiteiten te vinden. De loods die dient als overdekte zomerstalling en winterberging, het Restaurant De Roef waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden. Het botenplein is er voor open boten en de haven biedt 450 natte ligplaatsen waarvan 12 overdekt. Er zijn diverse faciliteiten om uw boot te water te laten. Op de haven kan overnacht worden in uw boot en eventueel in een tent op de haven. De haven is daarom voorzien van een toiletgebouw die toegankelijk is met een code die bij de havenmeester verkrijgbaar is.

De Camping

De Camping is gelegen aan de noordoostzijde van het verenigingsgebouw. De staanplaatsen voor toer-en stacaravans zijn uitsluitend voor leden, die ook een ligplaats in de haven hebben. Voor een staanplaats op de camping is een wachtlijst. Voor inlichtingen kunt U contact opnemen met het bestuurslid die het campingbeheer in zijn portefeuille heeft (zie bestuur).

Overnachten

Tijdens nationale en internationale zeilwedstrijden kan de ARZV als gastclub fungeren. Voor het overnachten in een tent is er kampeergelegenheid op het grasveld naast de steigers en op het camping terrein.