Stichting CWO
Stichting CWO

Inschrijven zeillessen 2020

Beste Optimist en zwaardbootzeilers,

De inschrijfformulieren voor 2020 staan weer online! Deadline voor inschrijving is 31 maart 2020, maar hoe eerder je inschrijft hoe eerder wij de groepen kunnen samenstellen. Snel doen dus! De opzet voor 2020 blijft in principe hetzelfde. De oudere jeugd zal waarschijnlijk op donderdag- en vrijdagavond blijven varen. De vereniging heeft een aantal Laser Pico's voor degene die geen eigen boot heeft, dus ook zonder eigen boot kun je deelnemen.

CWO
Onze vereniging is aangesloten bij de Commissie Watersport Opleidingen (CWO) zodat je er van verzekerd bent dat je les krijgt op hoogwaardig niveau van gediplomeerde instructeurs, de veiligheid tijdens de lessen gewaarborgd is en je erkende diploma’s kunt halen.

Wedstrijdtraining
We gaan dit jaar extra ons best doen om de wedstrijdtraining ook daadwerkelijk van de grond te krijgen! Deze training is bedoeld voor zeilers die ervaren zijn, een Splash ter beschikking hebben en gemotiveerd zijn om wedstrijden te zeilen. Als dat je leuk lijkt kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Vermoedelijke lesdagen en tijden (onder voorbehoud!)

Optimisten Dag
CWO 1 eerste jaar Zaterdag
Alle ander optimist groepen Donderdag of vrijdag

 

Zwaardboot (Splash/Pico) Dag
Instructie Donderdag
Wedstrijd training (alleen bij voldoende aanmeldingen) Woensdag