Van 7 mei tot en met 27 augustus 2019 organiseert de SW Commissie van de ARZV de SW wedstrijden op dinsdagavond op het Alkmaardermeer. De wedstrijden starten vanuit de jachthaven aan de Klaas Hoornlaan 1 te Akersloot. 

Op deze gezellige dinsdagavonden zullen Irma en Hugo en hun medewerkers zorgen voor een heerlijke zeilersmaaltijd vooraf. Tijdens de prijsuitreiking na de wedstrijd kan met elkaar gedronken en nagepraat worden.

INSCHRIJVEN VOOR SW WEDSTRIJDEN
De inschrijving staat open voor kajuitboten en open boten. Voor de uitslagverwerking wordt het SW-handicapsysteem 2019 gebruikt.

Nieuw is dat u het inschrijfformulier voor de SW wedstrijden kunt downloaden van de website van de ARZV. Vul het formulier in, onderteken en scan/fotografeer het en mail het document voor 1 mei 2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van R.J.Noordhof. Tevens kunt u het inschrijfgeld van € 50,- voor het hele seizoen (17 wedstrijden) overmaken op rekeningnummer NL 63 INGB 0670 0901 15  t.n.v. H. van Dijk en/of T.H. van Holland-de Jong onder vermelding van SW-wedstrijden 2019, bootnaam en zeilnummer. Dit bedrag moet vóór 1 mei 2019 op de rekening van de SW commissie ARZV staan.

Het inschrijfgeld per wedstrijd is na vele jaren verhoogd. Het blijft nog steeds mogelijk per wedstrijd in te schrijven tegen betaling van €4,- per wedstrijd. Voor elke wedstrijd is het bureau in de Roef geopend van 18.00 – 18.45 uur voor inschrijving en wedstrijdbepalingen.

WEDSTRIJDREGELS
De wedstrijden zijn onderworpen aan de regels zoals vastgelegd in de Regels voor Wedstrijdzeilen en de lokale wedstrijdbepalingen. Ook nieuw is dat de wedstrijdbepalingen met de banenkaart omstreeks 1 mei 2019 van de website gedownload kunnen worden. 

Wij hopen dat alle deelnemers van vorig jaar weer mee zullen doen en mogelijk ook weer nieuwe deelnemers zich aanmelden. U bent allen van harte welkom. 

de SW-commissie