Stichting CWO
Stichting CWO

Inschrijven zeillessen 2019

Beste Optimist en zwaardbootzeilers,
De inschrijfformulieren voor 2019 staan weer online! Deadline voor inschrijving is 31 maart 2019, maar hoe eerder je inschrijft hoe eerder wij de groepen kunnen samenstellen. Snel doen dus! De opzet voor 2019 blijft in principe hetzelfde behalve voor de beginnersgroep; die lessen zullen naar de zaterdagochtend verhuizen. De oudere jeugd zal waarschijnlijk op donderdag- en vrijdagavond blijven varen. De vereniging heeft een aantal Laser Pico's voor degene die geen eigen boot heeft, dus ook zonder eigen boot kun je deelnemen.

CWO
Onze vereniging is aangesloten bij de Commissie Watersport Opleidingen (CWO) zodat je er van verzekerd bent dat je les krijgt op hoogwaardig niveau van gediplomeerde instructeurs, de veiligheid tijdens de lessen gewaarborgd is en je erkende diploma’s kunt halen.

Wedstrijdtraining
Als er voldoende animo is kan er ook nog aparte wedstrijdgroep worden gestart voor de fanatieke gevorderde zeilers. Deze training is bedoeld voor zeilers die ervaren zijn, een Splash ter beschikking hebben en gemotiveerd zijn om wedstrijden te zeilen. Voor deze training staat nog geen inschrijfformulier online, maar als het je leuk lijkt stuur mij dan een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als ik voldoende aanmeldingen krijg zullen we met de instructeur bekijken hoe we de training kunnen vormgeven.

Vermoedelijke lesdagen en tijden (onder voorbehoud!)

Optimisten Dag
CWO 1 eerste jaar Zaterdag
Alle ander optimist groepen Donderdag of vrijdag

 

Zwaardboot (Splash/Pico) Dag
Instructie Donderdag
Wedstrijd training (alleen bij voldoende aanmeldingen) Woensdag