De haven tel. 0251- 313920, email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. heeft een botenkraan, trailerhelling, een vuilwaterstation en een brandstofpomp met benzine en zwavelarme diesel ter beschikking. Een groot gratis parkeerterrein ligt naast het verenigingsgebouw.
Sinds 2010 heeft de ARZV de Blauwe Vlag. Het verenigingsgebouw gelegen aan de Klaas Hoornlaan 1 1921 BM te Akersloot bevat het kantoortje voor beide havenmeesters en een botenloods. Op de 1e verdieping is een groot leslokaal en de bestuurskamer. De moderne nautisch uitgevoerde toiletruimte zal u zeker aanspreken. In een toiletruimte voor de invalide watersporter is voorzien.
Tijdens nationale en internationele zeilwedstrijden en de "Alkmaar Open" (= Alkmaardermeerweek) is de ARZV gastclub. Er wordt dan veel gebruik gemaakt van de kampeermogelijkheden op het grasveld naast de steigers. De Camping is uitsluitend voor leden, die een ligplaats in de haven hebben.

Luchtfoto
Luchtfoto
tanksteiger
tanksteiger

Navionics Waterkaart Alkmaardermeer

Berichten via Instagram @arzv_zeilmotor