0

Windsurftoertocht
Windsurftoertocht

10 mei Windsurftoertocht

Als lokale windsurfer van het Uitgeestermeer ben ik een initiatief gestart om op vrijdagavond 10 mei een korte toertocht over het Uitgeestermeer te surfen.

Mogelijk zijn er onder uw leden (oud)-windsurfers die interesse hebben om deel te nemen. Het motto samen het water op! Het zou leuk zijn als u de moeite wilt nemen dit initiatief onder uw leden kenbaar te maken. De uitnodiging is in de bijlage opgenomen. Aanleiding voor de toertocht is onder andere dat onlangs de Windsurferklasse NL (her)opgericht is; de klasse heeft als doel het stimuleren en bevorderen van het windsurfen als breedtesport en van de wedstrijdsport. Dat laatste doet deze Klasse n.a.v. de verschijning van de Windsurfer LT, de moderne opvolger van de 'moeder aller windsurfers'. Leden van de Windsurfer LT klasse zijn vrijdagavond 10 mei ook uitgenodigd om uit te leggen wat de ambitie is van de klasse en nemen uiteraard de nieuwe "Windsurfer" mee.
Inmiddels zijn al enkele wedstrijden gepland de klasse zal onder andere aanwezig zijn bij het Zeilwedstrijden op het Schildmeer. Wellicht dat in de toekomst ook weer gestreden kan worden op het Alkmaardermeer. 

Windsurftoertocht
Windsurftoertocht

Aanmelden Toertocht

Deelname aan toertocht is gratis. Echter het is handig om te weten wie interesse heeft de geïnteresseerden houden wij op de hoogte. Ook in verband met de invloed van weersomstandigheden.

Aanmelden kan door contact op te nemen met: Arnold Brinkman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-46397307

Wie weet tot ziens op vrijdag 10 mei

Met sportieve groet,
Arnold 

Login Form

Inloggen is alleen mogelijk voor ARZV leden. Gebruikersnaam en wachtwoord staat op uitnodiging bestuursvergadering of nota lidmaatschap.

Bedankt voor uw bezoek.