Beste jeugdzeilers,

Voor het zeil seizoen 2017 hebben wij een paar veranderingen doorgevoerd voor de gevorderde zeilers in de splash - pico groep.

Op woensdagavonden worden er wedstrijd trainingen gegeven voor de ervaren zeilers in de splash. Deze training is alleen voor zeilers die ervaren zijn, een splash ter beschikking hebben en gemotiveerd zijn om wedstrijden te zeilen. De trainingen zullen gegeven worden door Klaas Ruigewaard en Jerno Viergever.

Op donderdagavonden wordt er les gegeven in zwaardboten (o.a. Splash en Pico). De vereniging heeft een aantal pico's voor jeugd die geen eigen boot heeft. De lessen worden gegeven door Willem Slendebroek en Chiel van den Boogaard. Naast deze groep is er op donderdag avond ook een groep (met name jongeren die al langer in de splash/pico varen maar niet willen wedstrijd varen) die naast instructie ook ruimte heeft om vrij te zeilen. Deze groep wordt begeleid door Martien Janse. Zeilers van de woensdagavond groep die ook hier aan willen deelnemen zijn van harte welkom.

De maandagavond komt te vervallen.

Groep

Dag

Zwaardboten (o.a. Laser pico en splash)

Donderdagavond

19.00- 21.00 uur

Wedstrijd zeilen (splash)

Woensdagavond

19.00- 21.00 uur

   

CWO 1 eerste jaars

Zaterdagochtend

10.00-11.30 uur

CWO 1 tweede jaars

Vrijdagavond

19.00- 21.00 uur

CWO 2 eerste jaars

CWO 2 tweede jaars

Vrijdagavond

19.00- 21.00 uur

CWO 3

De kinderen die deelnemen aan de “Laser-Pico” groep op donderdagavond daarvan wordt uitgegaan dat zij een eigen boot hebben (Splash, Laser of andere open zeilboot). De ARZV heeft momenteel 4 Laser Pico’s beschikbaar voor deze groep. Deze boten worden met 2 cursisten gevaren. Er is dus een beperkte  mogelijkheid om zonder boot toch deel te nemen aan deze gevorderden groep.

 

Login Form

Inloggen is alleen mogelijk voor ARZV leden.

Bedankt voor uw bezoek.