Volvo Ocean Race
15 oktober Lezing en Film Volvo Ocean Race

Op 22 oktober aanstaande gaat de nieuwe editie van de beruchte Volvo Ocean Race 2017/2018 van start. De start is in Alicante en de finish volgend jaar in Den Haag!

Voor een goed resultaat in deze race is een gedegen voorbereiding essentieel. Vandaar dat op zondag 15 oktober aanstaande, aanvang 14.00 uur, in de Roef een lezing wordt georganiseerd in de vorm van de film ‘When the Boys became Men’. De film gaat over Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2014-2015. Deze film is geproduceerd door On Air Media in samenwerking met Schouten Global, partner van Team Brunel. 

Negen verschillende persoonlijkheden, met zeven verschillende nationaliteiten en bijna dertig jaar verschil in leeftijd, die negen maanden lang mee doen aan de heftigste zeilrace rond de wereld, de Volvo Ocean Race.

De film volgt Team Brunel vanaf de training in Lanzarote naar de start in Alicante en vervolgens de hele wereld over. Van leg naar leg, van overwinning naar overwinning, maar ook…verlies. In strijd met de andere wedstrijdboten, onder vaak heftige omstandigheden, weinig slaap, andere voedingspatronen, geen privacy. En dat alles met maar met één doel: deze ‘race der races’ winnen! Het team wordt begeleid door team coach en psycholoog Anje-Marijcke van Boxtel. Hoe ga je om met winnen, maar ook met verliezen, verschillende culturen op een boot, samenwerken, het missen van familie dit alles en nog veel meer onderwerpen komen in de film ‘When the Boys became Men’ aan bod waarbij er gestreden wordt tot aan de finish in Gothenburg.

Alvast als voorproefje een link naar de filmtrailer: https://vimeo.com/178011342

Iedereen is van harte welkom in de Roef!!!

 

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Javascript error before this line

Blue Flower

Login Form

Inloggen is alleen mogelijk voor ARZV leden.

Bedankt voor uw bezoek.